Политика за личните данни

Политика за личните данни

Използваме попълнените от Вас лични данни за изпълнение на поръчка. Запазваме ги в 12-месечен срок, в случай че се наложи да разговаряме отново за конкретна поръчка.
Съхраняваме ги в Гугъл поща.
При поръчка на комплект от нашия каталог споделяме данните с куриерска фирма Еконт, която доставя поръчките.

Ако сте под 16-годишна възраст, трябва да се консултирате с родител или настойник преди да се съгласите с тези условия.

Каква информация събираме и защо?

Държим да събираме само данните, необходими за да изпълним нашата страна от договора за поръчка:

  • Име, E-mail - За да Ви изпратим потвърждение за поръчката и да можем да се свържем с Вас, ако се наложи да доуточним нещо.
  • Град, Пощенски код, Адрес - За изпращане на поръчката, ако сте си поръчали комплект от нашия каталог.
  • Телефон - За да можем да се свържем с Вас, ако се наложи да доуточним нещо. Ако сте си поръчали комплект от нашия каталог, преди доставка куриерска фирма Еконт, с която работим, ще Ви изпрати потвърдителен SMS - за да знаете в кой ден ще пристигне поръчката и да можете да си я получите.
  • IP адрес - За да можем да предпазим сайта и услугата от спам, автоматични атаки и измами. Събираме IP адреси само при поръчка.
  • Снимки - Ако качите снимка за поръчка на гоблен по нея, тя се запазва на нашия сървър. До мястото, където се съхранява, нямат достъп търсачки. В 5-дневен срок преместваме файловете на лична машина, където ги съхраняваме за справка вбъдеще. Ако искате да изтрием вашите снимки след поръчка, свържете се с нас.

Как използваме информацията?

Използваме попълнените от Вас лични данни за изпълнение на поръчка. Запазваме ги в 12-месечен срок след поръчката, в случай че се наложи да разговаряме отново за нея.

  • За да се свържем с вас, ако се наложи да доуточним нещо или открием някакъв проблем след поръчка, или
  • Ако Вие се свържете с нас със запитване - за да можем потвърдим какво сте си поръчали.
  • IP адрес - За да можем да предпазим сайта и услугата от спам, автоматични атаки и измами. Събираме IP адреси само при поръчка.

Най-често срещания пример: Ако не Ви достига конец, с тази информация можем да Ви изпратим допълнителни конци.

С изключение на данните, въведени при самата поръчка и кореспонденция, не събираме специфични профили, чрез които да анализираме какво и кога сте си поръчали.
Използваме събрани IP адреси само за защита от недобронамерени потребители.

Кой има достъп до информацията?

Ако сте си поръчали комплект за бродиране, споделяме данните, които предоставяте, с куриерска фирма Еконт, която го доставя.
Съхраняваме данните в Гугъл поща.

Мога ли да оттегля съгласие?

Можете да оттеглите съгласие по всяко време и ще изтрием Вашите данни. Ако в момента поръчката е в процес на обработка, ще изтрием данните Ви след като получите гоблена си. Пишете ни на или ни се обадете.

Вашите права

Имате право да изискате от нас справка със всички Ваши данни, които съхраняваме. Пишете ни или ни се обадете, ако искате да Ви ги изпратим.
Имайте предвид, че не съхраняваме други данни, освен тези, които сами сте посочили във формуляра за поръчка + IP адреса, от който сте я направили - може да ви е скучно какво знаем за Вас!

Имате право да подадете оплакване към органите, натоварени със защита на личните данни в уеб пространството.

Винаги сме държали да бъдем коректни с нашите клиенти. Затова събираме само минималното количество данни, необходимо за гладко изпълнение на поръчка. Ако предпочитате да не ги попълвате - заповядайте в нашия магазин в град Перник и си купете гоблен напълно анонимно ;)

Контакти на администратора:

Румен Парушев
гр. Перник, ГУМ (Градски Универсален Магазин), ет. 2 улица "Брегалница" 6 България
0896 246 662