Гоблени Румяна -

назад 1 2 3 4 напред
 
Гоблен 332-Буреносни-облаци
Гоблен 326-Водопадът
Гоблен 319-Ангел
Гоблен 311-Овчарче
Гоблен 303-Мадона-от-Розарио---детайл
Гоблен 289-Свети-Димитър
Гоблен 288-Свети-Мина
Гоблен 278-Благославящият-Христос
Гоблен 275-Света-Богородица---Умиление
Гоблен 274-Света-Богородица-от-Рилския-Манастир
Гоблен 271-Света-Богородица
Гоблен 268-Света-Богородица-с-младенеца
 
Гоблени Румяна -
назад 1 2 3 4 напред