Гоблени Румяна - Религиозни мотиви

назад 1 2 3 4 5 6 7 8 9 напред
 
Гоблен 311-Овчарче
Гоблен 310-Исус-на-кърпа
Гоблен 309-Исус-с-трънен-венец
Гоблен 308-Исус-чука-на-вратата
Гоблен 307-Исус---графика
Гоблен 306-Исус-с-венец
Гоблен 305-Мадона-на-Мурильо---детайл
Гоблен 304-Мадона-на-Мурильо---детайл
Гоблен 303-Мадона-от-Розарио---детайл
Гоблен 302-Мадона-от-Розарио
Гоблен 301-Майчина-милувка
Гоблен 300-Мадона-Лита
 
Гоблени Румяна - Религиозни мотиви
назад 1 2 3 4 5 6 7 8 9 напред